Trică a marcat un nou gol pentru TSKA Sofia

0
84

În etapa a 19-a a campionatului de fotbal al Bulgariei, ŢSKA Sofia, formaţia lui Florentin Petre, Eugen Trică şi Alexandru Piţurcă, s-a impus cu 3-1 la Spartak Varna şi s-a apropiat la trei puncte de lidera Levski Sofia.

După 0-0 la pauză, ŢSKA a marcat de două ori rapid în startul reprizei a doua, prin Yevgeni şi Trică iar apoi jocul s-a rupt după ce gazdele au rămas în 10, Marinov fiind eliminat cu circa 20 de minute înainte de final.

Tunchev a făcut 3-0 pentru oaspeţi iar Kunchev a marcat golul de onoare al gazdelor, ŢSKA impunându-se în final la Spartak Varna cu 3-1.

Într-un alt joc, campioana Levski Sofia a pierdut surprinzător cu 1-2 la codaşa Rilski Sportist după ce a deschis scorul prin Telkiski din penalty iar gazdele au marcat două goluri în trei minute prin Alexandrov şi Kostadinov.

Cum Lokomotiv Sofia s-a impus cu 2-1 la Belaşiţa Petrici, în Bulgaria, după 19 etape, Levski Sofia este lideră cu 48 de puncte şi are un avantaj de trei puncte faţă de principalele rivale, ŢSKA Sofia şi Lokomotiv Sofia. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here