Suporterii lui FC Dallas îl sfătuiesc pe Toja să nu joace pentru Becali

0
81

Suporterii formaţiei americane FC Dallas sunt nemulţumiţi că jucătorul Juan Toja ar putea ajunge la Steaua şi l-au sfătuit pe acesta, pe un site dedicat echipei, să nu se transfere în România.

Dacă Juan Toja ar citi, ar şti cât de mult îl urăsc pe patronul clubului Steaua Bucureşti, George ‘Gigi’ Becali. Toja merită să evolueze la o echipă mai bună, iar campionatul românesc este mai valoros şi există o diferenţă mare între Steaua şi FC Dallas. Dar România?, comentează fanii formaţiei.

Sursa citată menţionează şi cinci motive pentru care columbianul nu trebuie să se transfere în România: Adrian Mutu, românii înjură prea mult, nu sunt apreciaţi în lume, eroul României este “Vlad Ţepeş”, iar Steaua a fost echipa preferată a lui Nicolae Ceauşescu. Poate am exagerat cu Ceauşescu, pentru că el a fost executat acum aproape 20 de ani, iar fanii Stelei din prezent probabil că nu sunt fanii tipului, dar nu cred că este un pas înainte să joci pentru Becali, mai comentează fanii americani.

Oficialii grupării americane au precizat de mai multe ori că Juan Carlos Toja a primit mai multe oferte de la echipe din Europa, dar că îl vor vinde doar în cazul în care vor fi mulţumiţi cu suma oferită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here