Sandu: ”Ioan Becali mi-a oferit 400.000 de euro pentru a nu mai candida la preşedinţia FRF”

0
57

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni seară, la Fanatik Show, că, înainte de a fi reales în funcţie în 2005, fostul impresar Ioan Becali i-a oferit 400.000 de euro pentru a nu mai candida şi pentru a-i înlesni astfel misiunea celuilalt candidat, Gheorghe Popescu.

Sandu a mai spus că nu ar fi putut face acest lucru şi că intenţionează să rămână la şefia FRF cel puţin până în 2014. El a adăugat că daca va pleca de la FRF o va face împreună cu toată echipa sa, formată din Ionuţ Lupescu, Florin Prunea şi Adalbert Kassai.

Gigi Becali a oferit reacţia vărului său la această dezvăluire, precizând că atunci Sandu nu mai vroia să candideze şi că la suma de 400.000 de euro s-a ajuns în urma unei negocieri care a avut loc la Restaurantul Doi Cocoşi. Ulterior, potrivit lui Becali, Sandu s-a răzgândit şi a candidat, câştigând alegerile.

Mircea Sandu a recunoscut întâlnirea de la Doi Cocoşi şi intenţia de a nu mai candida, din cauză că era în conflict cu presa, dar a negat că s-ar fi discutat de vreo sumă de bani.

Mediafax

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here