Prepeliţă: ”Suntem clar mai puternici”

0
164

.

.

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Andrei Prepeliţă, a declarat, luni, că lotul formaţiei oltene este mult mai omogen decât în sezonul trecut, iar în ediţia viitoare a Ligii I va reuşi să se claseze pe un loc de cupă europeană, transmite corespondentul NewsIn.

“A mai trecut peste noi o perioadă de pregătire, suntem mai omogeni, deci clar suntem mai puternici decât anul trecut. Nu vreau să dau pronosticuri, nu vreau să vorbesc aiurea, ci pe teren, dar cred că avem valoare de primele şase echipe. Şi campionatul trecut, cu mai mare atenţie şi puţin noroc, am fi putut fi în locul celor de la Vaslui şi am fi fost acum aproape de Cupa UEFA, fiind vorba de un singur tur în Intertoto”, a spus Prepeliţă.

Fotbalistul transferat în urmă cu un an de la FC Argeş a găsit o explicaţie pentru evoluţiile sale mai puţin reuşite din campionatul trecut. M-am acomodat mai greu la Craiova, dar cred că a fost ceva normal, veneam după cinci ani la FC Argeş. Mi-a fost mai greu, dar din returul campionatului trecut s-a văzut că joc altfel, iar acum sper să cresc de la meci la meci. Sper că o să ofer tuturor ceea ce aşteaptă de la mine, a mai afirmat mijlocaşul.

Gruparea din Bănie a terminat ediţia 2007/2008 a Ligii I pe poziţia a noua, iar în noul sezon are ca obiectiv clasarea pe un loc de cupă europeană.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here