Portugalia întâlneşte Brazilia la Londra

0
67

Brazilia şi Portugalia sunt gata să ofere londonezilor un spectacol de zile mari. Amicalul dintre cele două echipe este şi cel mai dificil meci pentru selecţionerul sud-americanilor, Dunga în faţa unei echipe pregătite de Luis Felipe Scolari, cel care a adus Braziliei trofeul mondial în 2002.

Brazilia nu va conta în amicalul cu Portugalia pe accidentatul Ronaldinho, absent şi de la egalul Barcelonei cu Osasuna de duminică. Selecţionerul Dunga nu l-a convocat nici pe proaspătul milanez Ronaldo pe care nu l-a chemat la niciuna dintre cele şapte partide jucate de naţionala Selecao sub conducerea sa.

Duelul cu Portugalia înseamnă şi un duel Gilberto Silva – Cristiano Ronaldo, cei doi fiind adversari şi în premier league în derby-urile Arsenal Manchester. De cealaltă parte, portughezii traversează o perioadă dificilă.

După ce au ajuns în semifinalele mondialului din 2006, naţionala lui Scolari este acum doar pe locul 4 în preliminariile pentru europenele din 2008 şi va juca o dublă decisivă luna viitoare cu Belgia şi Serbia. Ultimul meci direct dintre cele două naţionale s-a jucat în 2003, iar lusitanii au câştigat cu 2-1. Pentru meciul de astăzi, toate cele 60.000 de bilete scoase la vânzare au fost epuizate.

realitatea.net 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here