Mighty Mo a obţinut o nouă victorie prin KO

0
80

Cu aproximativ o lună şi jumătate înainte de un eventual meci cu Ionuţ Iftimoaie la Bucureşti, americanul Mighty Mo a obţinut două victorii prin KO în opt zile împotriva a doi asiatici extrem de incomozi.

După aproximativ o săptămână de la victoria prin KO împotriva sud-coreanului Hong Man Choi la K1 Yokohama, Mighty Mo l-a învins şi pe japonezul Min Soo Kim la o gală HERO’S disputată la Nagoya.

Deşi meciul era programat pentru trei reprize a câte cinci minute, Mo a avut nevoie de circa 157 de secunde pentru a-şi învinge adversarul şi a stabili practic un record, două victorii prin KO în opt zile în două turnee recunoscute de site-ul oficial K1.

În aceeaşi gală, olandezul Melvin Manhoef l-a învins prin KO în 156 de secunde pe japonezul Takahashi, Gary Goodridge l-a învins în trei minute pe sud-africanul Jan The Giant Nortje, iar japonezul Kazushi Sakuraba l-a învins în 86 de secunde pe ucraineanul Yuri Playboy Kiselov.

Au mai obţinut victorii înainte de limită la Nagoya şi Ozaki Hiroiki, victorie în 77 de secunde la Masataka Chinushi, Bernard Ackha, victorie în 71 de secunde la Hyun Pyo Shin, Vitor Ribeiro, victorie în 108 secunde la Ryuki Ueyama, Andre Dida, victorie în 209 secunde la Hiroyuki Takaya, Katsuyori Shibata, victorie în numai nouă secunde la Yoshihisa Yamamoto, Kazuyuki Miyata, victorie în 218 secunde la Black Mamba, Caol Uno, victorie în 119 secunde la Ali Ibrahim, şi Hideo Tokoro, victorie în 180 de secunde la Kazuia Yasuhiro. Singura victorie la decizie a obţinut-o Masanori Kanehara, 3-0 cu Tetsuhadairo.

Următorul turneu oficial K1 va fi unul de K1 Max pe 4 aprilie, la Kanegawa, gală în care vor putea fi urmăriţi la lucru Masato, Ole Baguio Laursen, Buakaw Por Pramuk, Andy Ologun, Andy Souwer, Albert Kraus, Mike Zambidis, Ian Schaffa, Gago Drago, Jordan Tai, Virgil Kalakoda sau Yoshihiro Sato, adică majoritatea numelor importante din K1 Max.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here