Ion Marin: ”De sâmbătă va începe goana nebună după puncte”

0
72

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, joi, că meciul cu Gloria Buzău, din prima etapă a Ligii I, reprezintă startul unei “goane nebune după puncte”.

Vom începe din prima etapă goana nebună după puncte. Cu o concentrare maximă, bazându-ne şi pe unitatea de grup, sigur putem veni de la Buzău cu un rezultat pozitiv. Asta ar însemna şi un rezultat de egalitate, a spus Ion Marin.

Antrenorul constănţenilor a afirmat că îşi va lua măsuri speciale de precauţie, în cazul în care va juca şi mijlocaşul Claudiu Ionescu, revenit la Gloria Buzău după două luni petrecute la Steaua: Claudiu Ionescu a fost în sezonul trecut unul din jucătorii de bază ai Buzăului, jocul lor s-a bazat mult pe el. Are un control bun al balonului, loveşte bine mingea, are execuţii foarte bune şi bate bine loviturile libere. Dacă va juca, va avea o atenţie deosebită din partea noastră.

”Marinarii” speră la un sezon mai bun

Căpitanul Farului, Cristi Şchiopu, consideră că nu se mai poate repeta istoria din sezonul trecut: Meciul de anul trecut de la Buzău, în care am pierdut cu 0-1, a fost cu ghinion, noi ratând câteva ocazii foarte bune. Sperăm să începem bine acest campionat. Mergem cu încredere la Buzău, iar unitatea grupului este punctul nostru forte.

William Gerlem a spus că Farul este mai puternică decât în sezonul trecut: Cred că avem o echipă mai bună faţă de sezonul trecut. Nu promit goluri multe, ci doar muncă în acest sezon. Mă simt mai bine pe noul post pe care evoluez, cel de mijlocaş stânga.

Altfel, mijlocaşul Marius Nae şi atacantul Daniel Florea sunt accidentaţi şi nu vor face deplasarea la Buzău. Nae a fost diagnosticat cu ruptură musculară şi va face o pauză de aproximativ o lună de zile, iar Florea va fi operat de hernie şi va rata tot turul campionatului.

Farul Constanţa va întâlni în deplasare pe Gloria Buzău, duminică, de la ora 21:00,  într-un meci programat în cadrul primei etape a Ligii I, ediţia 2008/2009.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here