Internacional în pericol să fie eliminată

0
59

Formaţia braziliană Internacional Porto Alegre, deţinătoarea Copei Libertadores şi cea mai bună echipă din lume în 2006, este foarte aproape să fie eliminată încă din faza grupelor în noua ediţie a Copei Libertadores.

Cu o victorie, un egal şi două înfrângeri în cele patru etape disputate până acum, Internacional este doar pe locul trei într-o grupă cu Velez Sarsfield, Nacional Montevideo şi Emelec, fiind aproape să rateze calificarea în optimi.

Internacional avea neapărată nevoie de o victorie în meciul de acasă cu Velez însă meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, rezultat totuşi favorabil lui Internacional dacă ţinem cont că brazilienii au evoluat în 10 încă din minutul 28.

În acest moment, Velez are opt puncte din patru meciuri, Nacional patru puncte din trei meciuri, Internacional patru puncte din patru meciuri iar Emelec trei puncte din trei meciuri. Cum primele două clasate merg în optimi, Internacional se bate practic cu Nacional şi Emelec pentru locul doi şi mai are de jucat chiar la Montevideo şi acasă cu Emelec.

Însă Internacional nu este singura echipă importantă care are probleme, FC America, campioana din America de Nord şi Centrală, se bate cu Banfield pentru locul doi în grupa întâi, FC Sao Paolo este doar pe locul trei în grupa a doua dar are un joc mai puţin disputat, iar River Plate este pe locul trei în grupa a şasea.

Sunt deja cu un picior şi jumătate în optimi Libertad Asuncion, FC Necaxa, Flamengo Rio de Janeiro şi FC Santos, în timp ce formaţii precum Deportivo Pasto, UA Maracaibo, Deportivo Cucuta, Alianza Lima şi El Nacional Montevideo s-au dovedit prea mici pentru o asemenea competiţie, ele fiind deja eliminate. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here