G. Constatin: “Tusierul va plati scump”

0
91

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor(CCA), Gheorghe Constantin, a declarat ca asistentul Sebastian Gheorghe va fi oprit de la delegari deoarece a comis o greseala elementara semnalizind offside la golul inscris de atacantul stelist Victoras Iacob, in partida cu UTA.

“Sebastian Gheorghe a facut o greseala elementara si va plati scump. Nu vreau sa cred ca a fost rea intentie. Delegarile ulterioare vor demonstra masurile luate impotriva lui. Nu se poate pune problema scoaterii lui din arbitraj, este un arbitru tinar, de viitor, si nu poti indeparta un arbitru decit daca ai altii care vin din urma. O anumita perioada nu va mai fi delegat la meciuri din Liga I, ci la Ligile II si III, pentru ca nu ii faci niciun bine daca ii stopezi activitatea“, a spus Constantin.

Gheorghe Constantin a vorbit şi despre faza din minutul 16, in care stelistii au solicitat acordarea unui gol valabil la Ghionea. “Faza la care stelistii au acuzat ca balonul a depasit linia portii este foarte grea, asistentul nu a putut sa vada deoarece mingea era mascata de corpul portarului. Daca ar fi fost plasat mai bine, centralul ar fi putut sa vada. E bine sa n-ai asemenea faze intr-un meci. Oricum, a fost diferenta mare intre cele doua faze incriminate”, a comentat conducatorul CCA.

Constantin a mentionat ca jucatorul stelist Mirel Radoi trebuia sa primeasca direct cartonasul rosu pentru intrarea la Thiago si nu al doilea avertisment, asa cum i-a acordat centralul Lucian Dan. “Pina la urma, a rezultat tot eliminare, insa Dan a gresit”, a adaugat el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here