Dănciulescu: ”În campionat suntem favoriţi. Vrem multe puncte în Cupa UEFA”

0
66

Atacantul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat marţi că aşteptă cu nerăbdare startul noului sezon al Ligii I şi speră să debuteze cu o victorie în meciul din prima etapă, cu Pandurii Tg. Jiu (NewsIn).

Noi spunem că suntem pregătiţi de acest început de campionat. Ne aşteaptă un meci greu în prima etapă cu Pandurii Tg. Jiu, dar noi suntem Dinamo, suntem favoriţi şi vrem să începem bine acest sezon, a declarat Ionel Dănciulescu.

Dănciulescu a vorbit şi despre lupta la titlu în noul sezon al Ligii I şi a precizat că pentru primul loc se vor lupta cel puţin şase formaţii: În afară de Dinamo, Rapid, Steaua şi CFR Cluj, se mai bat pentru campionat Timişoara, Urziceni, chiar şi Vasluiul. Toate echipele s-au întărit în aceată pauză competiţională şi va fi, cred eu, cel mai disputat sezon din istorie. Valorile s-au egalizat mult, va fi greu şi cu echipele mai mici. Sperăm să fim mai buni şi în cupele europene, să adunăm cât mai multe puncte.

Meciul dintre Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo, contând pentru prima etapă a sezonului 2008/2009 al Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:15, şi va fi transmis de GSPTV.

”Ne-am întărit acolo unde aveam nevoie”

Golgheterul ediţiei trecute a Ligii I nu este impresionat de transferurile pe care le-au făcut contracandidatele la titlu ale dinamoviştilor: Transferuri s-au făcut multe, dar şi noi ne-am întărit acolo unde aveam nevoie. Rămâne de văzut care echipă a fost mai inspirată la achiziţii, pentru că nu contează numărul transferurilor. Oricum, noi vrem să ne vedem de jocul nostru, să fim modeşti şi să mai ştergem din impresia mai puţin bună pe care am lasat-o anul trecut.

Încă îl mai aşteaptă pe Niculescu la Dinamo

Dănciulescu a spus că îi pare rău pentru Niculescu şi că îl aşteaptă cu plăcere la Dinamo: Am vorbit zilele trecute cu el, dar nu cunosc foarte bine situaţia lui de la club. Sper să îşi rezolve problemele. Dacă este să vină la noi, îl aştept cu braţele deschise.

Claudiu Niculescu mai are contract un an cu Duisburg, dar nu a fost inclus în lotul care a plecat într-un stagiu de pregătire. Cei de la Duisburg s-au înţeles cu Kaiserslautern pentru transferul românului, dar jucătorul a avut pretenţii financiare prea mari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here