A câștigat 70 000 de euro în 15 minute!

0
270

Totul s-a petrecut Luni, 17 martie 2014, când tânărul braşovean a trecut pe la agenția în care obișnuiește să meargă pentru a se relaxa după serviciu. După doar 15 minute în care a jucat la aparatul conectat la sistemul Mega Jackpot, acestuia i-a apărut pe ecran combinația câștigătoare care avea să-i bage în buzunare peste 70 000 de euro.
Câștigătorul mărturiseşte că iniţial intenţiona să joace la un alt aparat din agenţie, însă curiozitatea l-a făcut să aleagă aparatul Mega Jackpot, chiar dacă acesta ştia că la același aparat se câștigase în urmă cu trei ani un premiu de 515 232 lei.

Spre deosebire de predecesorul său din Braşov, care a investit banii câştigaţi cumpărându-şi 2 apartamente, câştigătorul se gândește serios să-și construiască o casă într-una din localitățile limitrofe Braşovului şi să aleagă viața liniștită din afara orașului.

Totalul premiilor Mega Jackpot acordate în doar primele trei luni ale anului se ridică la aproximativ 1 milion de lei.

Banii au fost înmânaţi fericitului câştigător astăzi, 20 Martie 2014, de campionul mondial la Skandenberg, Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot.

Despre Mega Jackpot

Mega Jackpot reprezintă un sistem unic în România, prezent în agențiile Stanleybet din toată țara, al cărui câștig pleacă de la 200 000 lei. Acesta cuprinde 216 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar banii se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe.  De la lansare și până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de peste 2,6 MILIOANE DE EURO.

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile în România, în peste 350 de agenții, din mai bine de 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe câștigătorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum și pe evenimentele virtuale V-Sports.
Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here